Völgyhíd

Alapítvány a Fiatalokért

Alapítványunkat 2001-ben jegyezték be.

A pályakezdő fiatalok, mind életkorukból, járatlanságukból adódóan, mind pedig testi fogyatékosságuk miatt hátrányban vannak sok területen. Tapasztaltuk, hogy a 14-29 éves fiatalok, ha közvetlenül nem értesülnek őket is érintő dolgokról, nem mernek lépni semmilyen irányba, ami akadályozhatja továbbtanulási lehetőségeiket vagy az adottságuknak megfelelő munkalehetőséghez jutásukat. Már több problémamegoldó és kommunikációs tréninget szerveztünk, nagy sikerrel. A foglalkozásokon résztvevők megoszthatták tapasztalataikat, melyeket mások is hasznosítani tudnak.

El kívánjuk érni, hogy a hozzánk forduló fiatalok irodánk segítségével felvehessék a kapcsolatot egymással és az ország más részein élőkkel is. Helyhez kötött társaink akár Interneten keresztül is tarthatnák a kapcsolatot, és így „személyes” ismerkedésre is sor kerülhetne.

Úgy érezzük, hogy a programjaink lehetőséget, módot adnak arra, hogy mozgássérült és pályakezdő fiatalok találkozhassanak egymással, kicseréljék tapasztalataikat, életüket megkönnyítő ismeretekre tegyenek szert, illetve egyszerűen „csak” örülhessenek egymásnak.

logo
7626 Pécs,
Felsővámház u. 73.

Ha az ember fiatal, mindig minden rendben van.

Richard Osman

Kövess minket:

Income Tax Planning

    View Service